Početkom 2022. smo odlučili da re-aktiviramo naš brend Squeeqee i ponudimo malo drugačiji dizajn majica. Pozvali smo naše dugogodišnje prijatelje i dizajnere da budu deo našeg kalendara.
Pitate se šta to tačno znači?

Pa to znači da svako od njih ima priliku da za svoj mesec uradi ilustraciju koja oslikava njegov/njen rad, kao i našu saradnju. Ilustracije se tehnikom sito štampe preslikavaju na majice, a u mesečnom box paketu se dobija i set stickera koji prate ilustraciju.

Sve to dolazi u zgodnoj kartonskoj kutiji, koju smo ekperimentalno uradili all-over štampom sa efektom gradienta.

Šta da kažemo, ušli smo kreativno u novu godinu i nastavljamo da se igramo 🙂

Majice se rade u ograničenom tiražu. Dostupne su u veličinama od S do XXL.
Ako želite vaš primerak zapratite nas na @squugee_printarija gde svakog meseca imamo najavu i primamo porudžbine.

I to nije sve! Sve ilustracije se odmah štampaju i kao grafike, na kvalitetnom papiru, i biće objedinjene krajem godine u kalendaru za 2023.

Stay tuned 🙂

JANUAR

Stefan Ćirić (Tearzdrop) je multikulturalni umetnik i tatoo majstor. Uspešno sarađujemo preko 10 godina, a njegove ilustracije su često haotične kao i naša štamparija, savršeno se slažemo.

FEBRUAR

Nikola Garović (armydog) izuzetno talentovani momak koji razbija sve ustaljene forme umetnosti i kompozicije. Svojom ilustracijom nas nije štedeo u procesu štampe, mnogo detalja, mnogo boja, ali rezultat je bio fenomenalan.
Pomeramo granice!

MART

Ivan Mesaroš je ilustrator čiji rad možemo definisati kao razigran, pun boja i karaktera. To oslikava i ova vibrantna majica, a pripadajući sticker pack je must have.

APRIL

Nebojša Matković (ORTUS) grafički dizajner i dugogodišnji saradnik. Kao naš april smelo je ujedinio naš punk duh i prepoznatljive Ortus elemente. Majica koja vas vodi u malo drugačiju zemlju jednoroga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *