Nudimo kreativna i zaokružena rešenja u oblasti
sito i digitalne štampe.

Printarija je osnovana 2008. godine, prvobitno kao sito štamparija. Tokom godina delatnost smo proširili i na digitalnu i solventnu štampu.

Nakon više od decenije iskustva možemo sa sigurnošću da ponudimo kompletnu štamparsku uslugu – od dizajna do gotovog proizvoda.

Trudimo se da ispratimo tekstilnu i papirnu industriju i da našim korisnicima ponudimo savremene podloge za štampu.
Od kvalitetnih tekstilnih proizvoda izrađenih od pamuka modernih krojeva do specijalno dizajniranih podloga za štampu velikih formata koji obezbeđuju otpornost i dugotrajnost prilikom izloženosti spoljašnjim uticajima.

U proces smo uključeni od početka do kraja i gledamo da svaki korak dodatno usavršimo, pre svega u smislu kvaliteta. Koristimo širok spektar boja. Naš prvi izbor za sito štampu su boje na vodenoj bazi koje su održive a istovremeno obezbeđuju odličan kvalitet otiska.

Vreme nam je podeljeno između rada za klijente i razvijanja sopstvenog brenda Squeegee.

Volimo to što radimo i to nas dodatno motiviše da pomeramo granice po pitanju podloga na kojima štampamo, boja, efekata. Pored konvencionalnih podloga do sada smo radili i štampu na zid, na drvenoj podlozi…

Naš eksperimentalni pristup radu nas je približio velikom broju dizajnera, umetnika i samostalnih brendova i na ove saradnje smo posebno ponosni.

Kao deo lokalne umetničke scene bili smo gosti mnogih festivala, događaja, konferencija. Gostovanja su uglavnom bila u formi radionica sito štampe gde smo svoja znanja prenosili dalje ili organizovanog štamparskog štanda gde smo posetiocima na licu mesta oslikavali majice.

KONTAKT
Augusta Cesarca 12
21000 Novi Sad
+381 63 8338939

UPITI VEZANI ZA SITO ŠTAMPU
Bojan Bačkalić
sito@printarija.rs

UPITI VEZANI ZA DIGITALNU ŠTAMPU
Igor Bačkalić
digitalna@printarija.rs