Sito štampu vršimo direktno na tekstilu kao i na ostalim podlogama pogodnim za sito štampu (kartonske kutije, kese, kartone, PVC folije). Sa više od 10 godina iskustva u oblasti sito štampe možemo sa sigurnošću da garantujemo da je naš tim u mogućnosti da realizuje svaki zahtev – od komercijalnih poslova velikog tiraža do štampe umetničkih radova spremnih za izlaganja u galerijama.

U procesu štampe koristimo različite tipove boja u zavisnosti od karakteristika podloge za štampu čime obezbeđujemo kvalitet i dugotrajnost finalnog otiska.

Ekološke VODENE BOJE su idealan izbor za štampu na svetlim tekstilnim podlogama. Stvaraju tanak sloj boje koji se ne oseti na dodir. 

DISCHARGE BOJE na vodenoj bazi su prilagođene štampi na tamnim podlogama. Ne osete se na dodir. Zahtevaju da podloga bude prirodnog porekla poput čistog pamuka. Discharge boje daju pastelne tonove i “vintage” izgled. Mogu da se kombinuju sa plastisol bojama da bi se dobio tanji sloj boje.

Mogućnost mešanja vodenih boja po Pantone karti.

PLASTISOL BOJE se koriste na svetlim i tamnim podlogama. U procesu štampe stvaraju nešto deblji sloj boje koji se oseti na dodir. Ove boje nude mogućnost štampe neon boja, sjajnih tonova (glitera), puff efekta. Koriste se u izradi preslikača za indirektno apliciranje štampe na različite podloge.
Upotrebnom različitih aditiva u procesu štampe obezbeđujemo trajnost otiska – boja ne puca prilikom pranja.
Mogućnost mešanja boja po Pantone karti.

PVC BOJE se koriste za štampu na podlogama od veštačkih materijala (poput PVC i raznih folija). Najčešće su u upotrebi prilikom štampe stikera.

ISTRAŽITE NAŠA REŠENJA IZ OBLASTI SITO ŠTAMPE

Od jednostavnih rešenja do all-over štampe.

Upotpunite estetski izgled vašeg proizvoda brendiranom ambalažom.

Obezbedite visok kvalitet vaših radova i reprodukcija.

Nudimo mogućnost sito štampe i na ostalim podlogama poput drveta.
Kontatirajte nas za prilagođena rešenja sito@printarija.rs.

Boja ilustracija